Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παραπολιτικής το…ανάγνωσμα

Η επιστροφή στα παραδοσιακά και ανόθευτα υλικά συνεχίζεται στο ΠαΣοΚ με τον κ. Ευ. Βενιζέλο να επιστρατεύει τον κ. Γ. Παναγιωτακόπουλο μετά την κυρία Φώφη Γεννηματά την ίδια ώρα που μαίνεται η διαμάχη για το κατά πόσον θα συμπεριληφθούν στην λίστα του ΠαΣοΚ στην Β’ Αθηνών η κυρία Βάσω Παπανδρέου, η κυρία Μιλένα Αποστολάκη και η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου που καταψήφισαν το Μνημόνιο. Ως γνωστόν ο κ. Αν. Λοβέρδος διαφωνεί διότι εκλέγεται και ο ίδιος στην Β΄ Αθηνών και δεν επιθυμεί να υποστεί «αθέμιτο ανταγωνισμό» από τις συντρόφισσες.
Στην «βενιζελική» Ιπποκράτους κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για το τι θα πράξουν τελικά, αλλά πληροφοριοδότης μου επιμένει ότι «ο Βαγγέλης θέλει να επιστρέψουν και οι τρεις», αλλά θα φροντίσει αυτό να γίνει την τελευταία στιγμή πριν από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων. Ο λόγος που θέλει να επιστρέψουν και οι τρεις είναι ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το σημερινό ΠαΣοΚ μόνο με πανστρατιά μπορεί να ελπίζει ότι θα ξεπεράσει το 20%…
Από τον ΒΗΜΑτοδότη

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *