Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος των Λεοπάρντ

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση της προμήθειας γερμανικών αρμάτων Leopard 2, εννέα χρόνια μετά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Δύο εισαγγελείς η κυρία Πόπη Παπανδρέου και ο κ.Αντ. Ελευθεριάνος άρχισαν και πάλι να διερευνούν την υπόθεση για την προμήθεια των αρμάτων την περίοδο 1999_ 2009 αυτή τη φορά, ενώ η πρώτη έρευνα αφορούσε την περίοδο 2003 έως το 2005.

 Αφορμή για την εισαγγελική παραγγελία, που αφορά στη διερεύνηση του συνόλου των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αποτέλεσαν οι καταγγελίες, πριν από περίπου 18 μήνες, του πρώην γενικού διευθυντή αμυντικών εξοπλισμών κ. Ευ. Βασιλάκου

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βασιλάκος είχε παραιτηθεί από τη θέση του το 2010 καταγγέλλοντας ότι κάποιοι πλούτισαν από τους εξοπλισμούς, και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε κάποιοι κατασκεύασαν αμυντικές ανάγκες για να φτιάξουν περιουσίες και για να στήσουν πολιτικές καριέρες.

 Η έρευνα  άρχισε και πάλι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές, έχουν εντοπίσει διάφορα θολά σημεία της προμήθειας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έστειλαν ήδη αιτήματα δικαστικής συνδρομής στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, αλλά και στο Μονακό, για να διαπιστώσουν αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας

ΒΗΜΑ.Gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *