Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τ. Καλογιάννη: Τα 10+2 λάθη των Ελισάφ και Καχριμάνη

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου η κ. Καλογιάννη, αναφερόμενη στην υπόθεση των LED δεν κατηγόρησε μόνο τον κ. Ελισάφ αλλά έστρεψε τα βέλη της και εναντίον του κ. Καχριμάνη, καταλογίζοντας σε αυτούς 10+2 λάθη. Συγκεκριμμένα υποστήριξε:

  1. Λάθος της δημοτικής αρχής στο ότι δεν ενημέρωσε κανέναν σχετικά με το σχεδιασμό και τις προθέσεις της για το έργο από το καλοκαίρι του 2019.
  2. Λάθος τη δημοτικής αρχής που δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα κατά το δημοτικό συμβούλιο του Οκτωβρίου του 2019.
  3. Λάθος της δημοτικής αρχής που δεν έλαβε υπ όψιν της τα απαιτητά παραδοτέα της μελέτης, όπως της καταθέσαμε.
  4. Λάθος της δημοτικής αρχής που υποτίμησε το δημοτικό συμβούλιο.
  5.  Λάθος της δημοτικής αρχής που εκχώρησε τα πάντα που σχετίζονται με τη δημοπράτηση του έργου στην περιφέρεια.
  6. Λάθος της δημοτικής αρχής που υποτίμησε τις υπηρεσίες του δήμου.
  7. Λάθος της δημοτικής αρχής που δεν κατανοεί τη διαφορά μεταξύ μελετητή και τεχνικού συμβούλου.
  8. Λάθος της δημοτικής αρχής που ισχυρίζεται ότι το έργο θα εξελιχθεί χωρίς να πληρώσουν οι πολίτες ούτε ένα ευρώ τόσο στη φάση της ωρίμανσης όσο και στη λειτουργία.
  9. Λάθος της δημοτικής αρχής που προσέφυγε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον των δημοτικών συμβούλων που είχαν ενστάσεις για την πρακτική της και ιδιαίτερα σε εμένα προσωπικά.
  10. Λάθος της δημοτικής αρχής που μετά την απόφαση της ΑΕΠΠ, κρύφτηκε πίσω από την ανακοίνωση της περιφέρειας, όπως συνηθίζει.
  11. Λάθος της περιφερειακής αρχής που δεν αναγνωρίζει ότι η παράταξη ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 ήταν εκείνη που στήριξε τη δημοτική αρχή για να προχωρήσει το έργο τον Οκτώβριο του 2019 και που προσπάθησε να την βοηθήσει και να την προφυλάξει με τις παρατηρήσεις της τον Μάιο του 2020.
  12. Λάθος της περιφερειακής αρχής που μου επιρρίπτει ευθύνες ότι δεν συνέβαλα στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού και στην υλοποίηση ενός έργου χωρίς μελέτες. Η περιφερειακή αρχή όφειλε να γνωρίζει ότι η παράταξη ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 είναι δημοτική παράταξη του Δήμου Ιωαννιτών και καταθέτει τις απόψεις της στη δημοτική αρχή και ελέγχει τη δημοτική αρχή. Δεν έχει δε, καμία πρόθεση ή αρμοδιότητα ή δικαιοδοσία να καταθέτει παρατηρήσεις και συμβουλές για οποιαδήποτε ενέργεια, οποιουδήποτε άλλου φορέα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *