Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μαίνεται ο πόλεμος στον ΠΑΟ! Οι μέτοχοι αντιδικούν επί του πτώματος της ιστορικής ομάδος…

Με αφορμή τη δημοσίευση της αγωγής που κατέθεσε η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ εις βάρος του Mr MIG, ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται εκ νέου στον Τζίγγερ, στον οποίο επιρρίπτει τις ευθύνες για την κατάσταση που έχει περιέλθει η «πράσινη» ΠΑΕ, ενώ προαναγγέλλει πως σε περίπτωση πτώχευσης του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού, οι μέτοχοι μειοψηφίας θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για το«την ικανοποίηση των νομικών τους αξιώσεων κατά του κ. Γ. Βαρδινογιάννη και των διοικήσεών του». Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Βγενόπουλος αναφέρει τα εξής:

“……..Επί της ουσίας, το περιεχόμενο της αγωγής του κ. Γ. Βαρδινογιάννη, που έγινε μόνον για επικοινωνιακούς λόγους, στερείται σοβαρότητας και αυτό θα αποδειχθεί στα δικαστήρια και όχι στα media.
Η προσπάθεια όμως του κ. Γ. Βαρδινογιάννη να αποφύγει τις ευθύνες του για τη σημερινή κατάσταση πτώχευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της επικοινωνίας δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη διότι αντίκειται στην κοινή λογική:

Είναι μέτοχος του 54%, τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε πάντα τον έλεγχο της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που διόριζε τις Διοικήσεις και ενέκρινε και υπέγραφε τους οικονομικούς προϋπολογισμούς και τους επίσημους ισολογισμούς, ενώ από την αρχή της πολυμετοχικότητας είχε δηλώσει και «εγγυητής» του Παναθηναϊκού.  Κάτω από αυτές τις συνθήκες εάν τελικά πτωχεύσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι μέτοχοι μειοψηφίας θα επιδιώξουν την ικανοποίηση των νομικών τους αξιώσεων κατά του κ. Γ. Βαρδινογιάννη και των Διοικήσεών του μέσω της Δικαιοσύνης».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *