Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μόνο αβάντα;

Όλο το υπουργείο για τον Λεύκοβιτς

“Ως αβάντα ερμήνευσαν πολλοί τις αναφορές του Γιάννη Μιχελάκη στον Στέλιο Λεύκοβιτς κατά την κλειστή συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ στα Γιάννινα.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας βρήκε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά. Πιο συγκεκριμένα την εποχή της Βραδινής στην οποία εργάζονταν μαζί με τον Στέλιο Λεύκοβιτς.
Έτσι λοιπόν δεν έκρυψε την χαρά του που συναντά στους πολιτικούς αγώνες πλέον έναν άνθρωπο με τον οποίο όπως είπε είχαν κολλήσει ένσημα.”
                                               epiruspost
Δεν είναι όμως μόνο οι λεκτικές αβάντες στήριξης που υπαινίσσεται το καλό τοπικό ιστολόγιο Εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι στο Υπουργείο Άμυνας έχει εγκατασταθεί ολόκληρος μηχανισμός εξυπηρέτησης αιτημάτων των στρατευμένων από τα Γιάννινα για χάρη του κ. Λεύκοβιτς! Πώς είπατε;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *