Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σαμαράς:Πανστρατιά στελεχών και βέβαιη αυτοδυναμία!

Η μέλλουσα υπουργός Β.Κόλλια

Από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας εκατοντάδες στελέχη προσχωρούν στο νικηφόρο ρεύμα του Αντώνη Σαμαρά που μετατρέπεται σε παλιρροικό κύμα που θα παρασύρει τους πάντες στο διάβα του! Πριν από λίγο το γραφείο τύπου της ΝΔ ανακοίνωσε δύο νέες προσχωρήσεις διάσημων στελεχών που πιστοποιούν αυτές τις διαπιστώσεις Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε σήμερα η κα Βάσω Κόλλια, αποχωρώντας από τη Δημοκρατική Συμμαχία, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και αναπλ. Γραμματέας Προγράμματος. 

Επίσης, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Δημήτριος Μπαταλογιάννης δηλώνει, ότι εντάσσεται στη Νέα Δημοκρατία. Τονίζει, ότι στις κρίσιμες ώρες που ο λαός ζητά λύσεις με ασφάλεια και προοπτική για τη χώρα, είναι κοινή υποχρέωση να αγωνιστούμε για αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *