Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

#Φουρθιώτης_gate: Επιστολή με έμμεσο εκβιασμό στην αστυνομία και αποκαλύψεις για την αγαστή συνεργασία τους

 


Με μια επιστολή, η οποία «χειρουργικά» υποκρύπτει εκβιασμό και παράλληλα περιγράφει και την αγαστή και σε μόνιμη βάση συνεργασία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον Μένιο Φουρθιώτη τόσο στην τηλεοπτική του εκπομπή όσο και στην εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, δίνεται η συνέχεια του Φουρθιώτης_gate από τη μεριά του παρουσιαστή.

Η επιστολή, που έχει την υπογραφή της Νανάς Παλαιτσάκη, συμπαρουσιάστριας του Μένιου Φουρθιώτη στην «Αποδείξεις Live» και εκδότρια της εφημερίδας του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, απευθύνεται στον Θεόδωρο Χρονόπουλο, εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία των συντελεστών της εκπομπής για το γεγονός ότι -όπως αναφέρει- επικαλέστηκε «άνωθεν εντολές για να μην παρουσιαστεί σε κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού σταθμού με σκοπό να ενημερώσει την κοινή γνώμη, ως οφείλει εκ της θέσεως του, για το μείζον ζήτημα της πανδημίας, που άπτεται της δημόσιας υγείας», και συγκεκριμένα στο δελτίο του Σαββάτου 3 Απριλίου 2021.

Η Νανά Παλαιτσάκη στην επιστολή περιγράφει την αγαστή και σε σταθερή βάση συνεργασία της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την ίδια και τον Μένιο Φουρθιώτη τόσο στην εκπομπή όσο και στην εφημερίδα.
Πολυεπίπεδη συνεργασία με στημένα ρεπορτάζ

Η συνεργασία σύμφωνα με την επιστολή της Νανάς Παλαιτσάκη ήταν πολυεπίπεδη με την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και την εφημερίδα να χρησιμοποιούνται ως μέσο διαφήμισης και προβολής των επιτελών της ΕΛΑΣ αλλά και του υπουργού και υφυπουργού Χρυσοχοΐδη και Οικονόμου.

Τα όσα περιγράφει είναι αποκαλυπτικά της εξαιρετικής στενής σχέσης και συνεργασίας που είχαν με τον παρουσιαστή η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αφού:

-Με παρότρυνση του αρχηγού της ΕΛΑΣ φιλοξενήθηκε ειδικό ένθετο για την οδική ασφάλεια

-Με εντολή της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας έγινε παρουσίαση ειδικών αφιερωμάτων για το έργο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου και του αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχαήλ Καραμαλάκη.

-Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εμφανιζόταν κάθε εβδομάδα στην εκπομπή

Και συνεχίζει στην επιστολή της η Νανά Παλαιτσάκη:

«Επιπλέον για την εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE μας υποδεικνύατε να παρουσιάζουμε όλα τα αυτά που μας ζητούσατε κατόπιν πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας ΕΝΤΟΛΗΣ όπως δηλώνατε προκειμένου να παρουσιάζουμε αφιερώματα στην Ελλάς στους Υπουργούς στους ένστολους με διάρκεια βίντεο άνω των 10 λεπτών το κάθε ένα όλα αυτά αποδεικνύονται μέσω την εκπομπών που έχουν ήδη προβληθεί και δημοσιοποιηθεί μέσω της Εφημερίδας».

Μάλιστα μας ζητούσατε να μην προβάλλουμε τις σκηνές και περιστατικά αστυνομικής βίας καθώς χαλούσαν την εικόνα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ του υπουργού και του υφυπουργού καθώς και της Γενικής Γραμματέας κ. Νικολάου και ΦΥΣΙΚΑ του Αρχηγού. Όλες τις ανωτέρω υποδείξεις μας τις έστελνε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου κ. Ρωτζιόκου».
Έμμεσες απειλές και προειδοποιήσεις

Στην επιστολή αναφέρεται ότι έχουν κρατηθεί όλες οι επικοινωνίες και τα αποδεικτικά στοιχεία για τις συνεννοήσεις για τα ρεπορτάζ και είναι σε πλήρη γνώση των νομικών συμβούλων της επιχείρησης.

«Όλες οι επικοινωνίες – αποδεικτικά στοιχεία (γραπτά μηνύματα, email κ.α) της εκπομπής και της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και της δημοσιογραφικής έρευνας, με το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη γνώση των νομικών συμβούλων του Ομίλου κ. κ Πάνο Λαζαράτου, Καθηγητή διοικητικού δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και Νικολάου Αγαπηνού».

Μάλιστα, καλεί τον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ να αναφέρει ποιος έδωσε εντολή για να μην εμφανιστεί στην εκπομπή και κλείνει λέγοντας ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος.

Περισσότερα  για την επιστολή ΕΔΩ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *