Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Από τη ΔΗΜΑΡ τελικά θα δοθεί η λύση για το σχηματισμό “οικουμενικής” κυβέρνησης;



Διεργασίες στη ΔΗΜΑΡ με πολλά ενδεχόμενα

 Δυο …ρεύματα αναδύονται στο κόμμα του κ. Φ. Κουβέλη με βάση τις εξελίξεις από την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης που γίνεται από τα κόμματα που έλαβαν διερευνητική εντολή. Από τη μια, εκφράζεται η άποψη ότι η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ) θα έπρεπε να κινηθεί στην κατεύθυνση της κυβέρνησης εθνικής ενότητας σε προγραμματική βάση που να συντάσσεται με το μήνυμα της λαϊκής αποδοκιμασίας προς την ασκούμενη πολιτική. Από την άλλη, ευρεία αποδοχή έχει η άποψη ότι καλώς είπε το «ναι» η ΔΗΜΑΡ στη στήριξη Τσίπρα για να προχωρήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης. Παράλληλα, υπάρχει τμήμα στελεχών της που με το βλέμμα προς τις επαναληπτικές εκλογές συνατάσσεται υπέρ της προοπτικής ενός μεγάλου εναλλακτικού πόλου απένανατι σε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων «προοδευτικών δυνάμεων».


Πάντως, στη ΔΗΜΑΡ βλέπουν θετικά τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι τρεις διερευνητικές εντολές σχηματισμού κυβέρνησης.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες υπάρχουν βουλευτές έτοιμοι να αποσκιρτήσουν προκειμένου να σχηματισθεί κυβέρνηση και να αποφευχθούν οι εκλογές.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *