Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ο Έλληνας ΜΟΝΤΙ;



Του ξέφυγε ή παίζει το ρόλο του λαγού;

 Χθες, Τρίτη, κυκλοφόρησαν έντονες φήμες ότι στη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Κ. Παπούλια που θα γίνει την Κυριακή είναι ενδεχόμενο να προταθεί στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να σχηματίσει κυβέρνηση τύπου Μόντι με τη στήριξη των άλλων μεγάλων κομμάτων.

Το θέμα, όπως αποκάλυψε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κος Γιάννης Πανούσης, συζητήθηκε στα όργανα του κόμματος και συμφωνήθηκε ο κος Κουβέλης να την αποδεχθεί εφόσον ικανοποιούνται ορισμένες προϋποθέσεις.
 Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα το πρωί γράψαμε με τίτλο ” Να κάνουμε μία πρόβλεψη;” τα εξής;
Μπορεί από χτες το βράδυ να πιπιλίζουν την καραμέλα των νέων εκλογών αλλά παίζουν θέατρο! Κανέναν δεν συμφέρει. Να μην αναφέρουμε Πασοκ και Νουδου,γιατί τα ποσοστά τους θα πέσουν υπό το μηδέν! Αλλά και ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν το επιθυμεί γιατί γνωρίζει ότι οι ψήφοι που πήρε είναι σαν τα αποδημητικά πουλιά, που βρήκαν βέβαια σημείο να ξεχειμωνιάσουν αλλά μπορεί με την πρώτη κακοκαιρία να τραβήξουν για αλλού. Οπότε θα έχουμε μια κυβέρνηση τύπου Ιταλίας…


Απόκαυκος που σπάνια πέφτει έξω

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *