Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΑΛΕΚΑ και ο ΛΑΟΣ των ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΩΝ



Είστε όλοι μετεξεταστέοι!

 Σιγά – σιγά όλοι έρχονται στα λόγια της Αλέκας. Πρώτος ο κυρ Αλέκος, μετά διάφοροι στρατούληδες, σκατούληδες κλπ ευεργέτες του δικομματισμού και επιτέλους το κατάλαβε και ο genious Αντώνιος. Τώρα όλοι πλέον καταγγέλλουν τον  μικρό Αλέξιο το μέγα, ότι παρέκαμψε τις παραδοσιακές διαιρέσεις αριστεράς – δεξιάς, αστών – προλεταρίων κοκ και πρόβαλε την επικερδή ψευτοαντίθεση μνήμονες – αμνήμονες!

 Μόνο που οι εκ δεξιών ηττηθέντες προτίθενται να αντεπιτεθούν με το εξίσου ψευδές δίλλημα «Ευρώπη – μη Ευρώπη» και στοχεύουν έτσι να κάνουν ρελάνς. Η αριστερή ρελάνς ποια θα είναι; Πάλι ακτιβισμοί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και τα διόδια; Παρεπιμπτόντως ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τους άρεσε η ιδέα του σχετικού δημοψηφίσματος πριν έξι μήνες όπου και θα κατήγαγαν νίκη περηφανή; Είναι άραγε καλύτερα τώρα που μετέτρεψε ο κ. Τσίπρας τις βουλευτικές εκλογές σε δημοψήφισμα με ερωτήματα τα οποία επέλεξε ο ίδιος; Κι αυτή η μπαρούφα με τη διορθωτική λαική ψήφο τι κατάλοιπο διδασκαλίστικο είναι; Έμεινε ο λαός μετεξεταστέος στο μάθημα της Αλέκας;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *