Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

O ΣΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ στο πλευρό του κ ΚΑΣΣΗ!



 Ο δαιμόνιος Βαγγέλης Αργύρης, αφού γέλασε με την ψυχή του με το πάθημα των παλιών του συναγωνιστών Σάκη Οικονόμου και Μιχάλη Παντούλα, που τους έφαγαν οι Στυμφαλίδες όρνιθες, τώρα θα τους καλέσει να τεθούν στην υπηρεσία της επανεκλογής του κ Κασσή! 

Οι επερχόμενες εκλογές που γίνονται χωρίς σταυρό θα έχουν ως επικεφαλή τον θριαμβευτή των προηγουμένων εκλογών κ Μιχ Κασσή. Πρόκειται λοιπόν ο τέως αντιπρόεδρος να θέσει τους αποτυχόντες ενώπιον σκληρού ηθικοπρακτικού διλήμματος. Αν τυχόν δεν διακριθούν επαρκώς στην μάχη επανεκλογής του κ Κασσή, και αυτός εκπέσει του αξιώματος του, τότε αυτοί θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα στα μάτια των ηπειρωτών σοσιαλιστών και θα καταδικαστούν στην αιώνια χλεύη όλων των πουλερικών της χώρας!
Ρίτα Πουλακίδα, η νέα μετεγγραφή του ιστολογίου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *