Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε δημοσκόπηση του Zougla.gr πολύ μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται καθαρά σε αυτήν την μέτρηση με 27,1% αυξάνοντας την διαφορά από την Νέα Δημοκρατία η οποία με 21% αυξάνει και αυτή τα ποσοστά της. Οι ψηφοφόροι δεν φαίνεται να αντιδρούν με πάθος στις εσωκομματικές εξελίξεις στην Κεντροδεξιά με την επάνοδο της Ντόρας Μπακογιάννη στην ΝΔ και την ενσωμάτωση των στελεχών του ΛΑΟΣ.

Τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 14% και τέταρτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 8%. Νέα πτώση του ΚΚΕ καταγράφει αυτή μέτρηση. Το κόμμα του Περισσού βρίσκεται στα ίδια ακριβώς ποσοστά με την Δημοκρατική Αριστερά η οποία δείχνει να συμπιέζεται. Η Χρυσή Αυγή εισέρχεται και πάλι στη Βουλή με ποσοστό της τάξης του 6,5% ενώ στην Βουλή εισέρχεται και ο φιλελεύθερος χώρος μετά τον «γάμο» της Δράσης με την Δημιουργία Ξανά . Τα δύο κόμματα μαζί φθάνουν το 3,2%. 



σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *