Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤO ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ



 Δεν είναι μόνο οι μίζες του Άκη για τις οποίες βοούσε ο κόσμος και στο ΠΑΣΟΚ το είχαν κρυφό καμάρι.Εμείς σήμερα αποκαλύπτουμε το άλλο σκάνδαλο με τον Άκη, στο οποίο είναι άμεσα αναμειγμένη η κεντρική διοίκηση του ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ λοιπόν ότι ακόμη και όταν ο Άκης βρισκόταν στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ  είχε αποσπασμένο στη δούλεψή του υπάλληλο σημαντικής στο χώρο της υγείας κρατικής υπηρεσίας, οδηγό στην ειδικότητα, ο οποίος φερόταν ως αποσπασμένος στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ!!!
Μάλιστα αυτός ο κύριος, που τον πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι βοήθησε και τις ανακριτικές αρχές για να φορτώσουν από το γραφείο του ΑΚΗ όλα τα έγγραφα που κατέσχεσαν οι εισαγγελείς και που αποκάλυψαν τις ρεμούλες του ΑΚΗ!
Με απλά ελληνικά ενώ στο ΠΑΣΟΚ όλοι αναθεμάτιζαν τον ΑΚΗ ταυτόχρονα του διέθεταν και αποσπασμένο υπάλληλο, που γύρισε ύστερα από πολλά χρόνια στην υπηρεσία του( που είχε απόλυτη ανάγκη από την ειδικότητά του) πριν από λίγες μέρες και διηγούνταν ο ίδιος τα κατορθώματά του κοντά στον Άκη! Θράσος; Βλακεία; Πες το όπως θέλετε! Και ύστερα ο Χοντρός στέλνει ανοιχτές επιστολές στον Ελληνικό λαό να ψηφίσουμε το κόμμα του, που είναι απαραίτητο για τη σωτηρία του κράτους…

Πάκης ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ(και με ονόματα και με διευθύνσεις)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *