Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τρομοκρατείστε τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Βρισκόμαστε σε απόσταση βολής από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και οι βολές των κάθε λογής τρομοκρατών και εκβιαστών της βούλησης του λαού πέφτουν κατά ριπάς πολυβόλου όπλου!
Έχουν χρησιμοποιηθεί όλοι οι ψυχολογικοί εκβιασμοί από τους νταβατζήδες των πολιτικά ΑΘΛΙΩΝ Σαμαρά και ΤσοντοΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και ακόμη δεν έχει καμφθεί το φρόνημα του ΛΑΟΥ. Από “το Ευρώ ή Δραχμή” φτάσαμε στο σημερινό “ΚΟΡΩΝΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”. Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές οι νεκροθάφτες των ελπίδων μας έρχονται και -αφού μας κουνούν το δάχτυλο με φασιστική ιταμότητα- μας εμφανίζονται ως οι ιδανικοί σωτήρες! Ποτέ στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου δεν είχαμε τέτοια συσπείρωση  λαμόγιων, πολιτικών πτωμάτων και πεμπτομφαλαγγιτών του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου! Ποτέ ούτε στην περίοδο ακόμη του εμφυλίου πολέμου δεν παρουσιάστηκε τέτοιο φαινόμενο πολιτικής υστερίας και φασιστικής επίθεσης εναντίον ενός προσώπου, που στην ηλικία των …38 χρόνων πρόφτασε από το 3% να κάνει τόσα εγκλήματα εναντίον της χώρας!
Το ξανάπαμε και θα το ξαναπούμε. Δεν είναι ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ η ιδανική λύση για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Όμως η ιστορική συγκυρία τους έφερε στην κορυφή του κύματος της αντίστασης μιας βιαζόμενης κοινωνίας  και δυναμώνοντας αυτό το κύμα, ώστε να γίνει πραγματικό τσουνάμι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη στεριά, εξαφανίζοντας τους επιβήτορες αυτής της τραγικής χώρας, Και σε αυτό το τσουνάμι δεν μπορεί να παίξει κανένα σημαντικό ρόλο κανένας …Στρατούλης ή Λαφαζάνης.
Οδεύουμε λοιπόν προς την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και απέναντι στην φασιστική επίθεση δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τρομακρατήσουμε τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!
Εκ της …υπερτάτης αρχής του ιστολογίου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *