Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πάκη μικρό μου αγόρι!


Οι συνεχείς διαρροές των Βαγγελάδων της Ιπποκράτους ότι τάχα το ματς έχει λήξει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας είναι ιδιοτελείς κι όχι μόνο γιατί αυτοί θεωρούν πλέον τη ΝΔ αδελφό κόμμα τους. Η μάχη της πρώτης θέσης , του bonus και τελικώς της κυβέρνησης αποδιαλύει το διαλυμένο στράτευμα τους που μπορεί να αντιτάξει μόνο το φοβερό επιχείρημα «Μην τυχόν χάσει την έδρα ο Κασσής!»

Οπότε η μόνη άμυνα στην ψυχολογία της χαμένης ψήφου είναι το να πειστούν έστω οι τελευταίοι αναχωρούντες, ότι τάχα όλα έχουν τακτοποιηθεί και δεν υπάρχουν εκκρεμότητες οπότε ας τους περισσέψει και καμιά ψήφος ελεημοσύνης για τον …ανοιχτομάτη.
 Ουδέν ψευδέστερον, η μάχη της πρώτης θέσης είναι σκληρή και βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της, παρά την ελαφρά πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ!
Απόκαυκος ο αριθμομνήμων αλλά όχι μνήμων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *