Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πρωτοφανές!….Έδιναν πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας



Άναυδος ο Κώστας Τζαβάρας!

 Και ενώ ο Απόκαυκος κυλίεται εις τον βούρκον του Βρωμολίμνου Σκιάθου, μήπως και απαλλαγεί από τα αρθριτικά του στην άγια αυτή χώρα που ευλόγησε ο θεός της Ελλάδος για την τιμιότητα των κατοίκων της αποκαλύφτηκε για ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ απάτη με πλαστά δικαιολογητικά δυσλεξίας, που δίνονταν σε μαθητές, οι οποίοι δεν συμμετείχαν για τον λόγο αυτό σε γραπτές εξετάσεις!!!Τέτοια αυθάδεια.

Στην υπόθεση εμπλέκονται μια 73χρονη λογοθεραπεύτρια, που φέρεται ότι είχε και τον κεντρικό ρόλο, μια 48χρονη γραμματέας του αρμόδιου τμήματος στο νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης» και μια 54χρονη ψυχολόγος στο ίδιο νοσοκομείο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, με κατηγορίες που αφορούν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

 Πρωτοφανές …γεγονός! Θα έμεινε άναυδος ο ανύποπτος υπουργός Πολιτισμού ο θρυλικός Κώστας Τζαβάρας.
Πάκης ο υποψιασμένος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *