Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Συριζαία Γιάννα!

   Πολλά ακούσαμε και θα ακούσουμε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από τους διάφορους διαμορφωτές της κοινής γνώμης αλλά ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου χρηματοδοτεί τον Τσίπρα για να εκδικηθεί το σύστημα, αυτό ξεπερνά και τη φαντασία της δαιμόνιας συνεργάτιδός μας Ρίτας Πουλακίδα!Αντί άλλου σχολίου παραθέτουμε την απάντηση της …Συριζαίας Γιάννας προς την εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” που έγραψε το καλοκαιρινό μυθιστόρημα: «Διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας, η μόνη σκέψη που  μου έρχεται, είναι ότι ίσως για τα ευφάνταστα σενάρια φταίει ο καύσωνας. Εύχομαι πάντως καλή πορεία στο εκδοτικό εγχείρημα όλων σας»
Για την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην καλή εφημερίδα νομίζουμε ότι στερείται από το ανάλογο χιούμορ.Έπρεπε τουλάχιστον  να  στείλει στον Κοττάκη τα αποκόμματα των κουπουνιών που πλήρωσε η Γιάννα…
Απόκαυκος ο αγροτουρίστας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *