Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Βρήκε επιτέλους ρόλο ο Παναγιωτακόπουλος

Και ενώ υπήρχαν κάποιοι αφελείς που διερωτώνταν ακόμη για το ρόλο του Παναγιωτακόπουλου και της λεγόμενης αριστερής Πρωτοβουλίας στο ακροδεξιό ΠΑΣΟΚ, ήλθε ο μπάρμπα Γιώργος και τους έλυσε κάθε αμφιβολία. Γιατί με ανακοίνωσή του βγήκε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν κλέβει τα συνθήματα του διαχρονικού ΠΑΣΟΚ!,λες και λαϊκή κυριαρχία και η εθνική ανεξαρτησία είναι ιδιοκτησία ενός μόνο κόμματος που μάλιστα κληρονομούνται κομματικώ δικαίω στους μεταγενεστέρους ιδιοκτήτες που επειδή έχουν την κομματική σφραγίδα νομιμοποιούνται να έχουν την αποκλειστικότητα, λες και είναι πνευματικά τους δικαιώματα!
Τότε τι θα έπρεπε να κάνει η παραδοσιακή Αριστερά που το Πασοκ το 1974 ήλθε σχεδόν από το πουθενά και την λεηλάτησε κυριολεκτικά!
Όμως επειδή η ζωή δεν συγχωρεί κενά και το Πασοκ με την διαχρονική πολιτική του άφησε ένα τεράστιο κενό στο χώρο της λεγόμενης κεντροαριστεράς με την μετατροπή του σε ακροδεξιό απόκομμα, άλλοι θα έλθουν να καταλάβουν αυτό το κενό.
Ο Παναγιωτακόπουλος και μερικοί  σαν αυτόν-ιδεοψυχαναγκαστικές περιπτώσεις- ας μείνουν να φυλάνε το οστεοφυλάκιο του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ…Και ας κάνουν και αέρα στον Χοντρό, όταν ζεσταίνεται και αγκομαχεί από το πολύ φαγητό.

Απόκαυκος εξ Ιωαννίνων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *