Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αντώνης Αλτσχάιμερ

Διεθνής μέρα του …αλτσχάιμερ η σημερινή και  ο Αντωνάκης ο Παρλαπίπας, θα λάβει μέρος στη συμβολική πορεία, που θα γίνει στην Αθήνα για την ευαισθητοποίηση  του κοινού.
Άλλωστε ο Αντωνάκης είναι ένα από τα θύματα της σύγχρονης μάστιγας, αφού σε όσα τεστ μνήμης και αν έχει υποβληθεί, τα απολέσματα είναι τραγικά. Μάλιστα όταν του αναφέρουν τη φράση άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής, ο Αντωνάκης κοιτάει το ταβάνι του γραφείου του με ένα κενό βλέμμα, που σου πληγώνει την καρδιά. Στην επαναδιαπραγμάτευση οι αντιδράσεις του είναι περίεργες, αφού όταν τον ρωτούν, τι σημαίνει, εκείνος απαντά ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις για το όνομα των Σκοπίων, που κάποιος μαλάκας με το όνομα Σαμαράς είχε την απαίτηση να ονομάζονται Άνω Σούρμενα και γι’ αυτό έρριξε ολόκληρο Μητσοτάκη Στη λέξη Ντόρα ο Αντωνάκης δακρύζει και μιλάει για την αγαπημένη σκυλίτσα του.Μόνο στη λέξη Γιωργάκης ο  Αντωνάκης αντιδρά θετικά και το πρόσωπό του φωτίζεται και λέει ότι σε λίγες εβδομάδες θα τον συναντήσει στο Χάρβαρντ για να ζήσουν στιγμές αξέχαστες. Γι’αυτό αν συναντήσετε πουθενά τον Αντωνάκη, φερθείτε του τρυφερά και μη τον αποπάρετε!
Άτιμη ασθένεια αυτό το αλτσχάιμερ…
Σύλλογος για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το αλτσχάιμερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *