Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άρης Μπαρτζώκας, όπως Πάνος Καμμένος !!!

Σχολή φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ο Π.Καμμένος με τον τρόπο που λειτουργούσε, όταν συγκυβερνούσε με τον Α.Τσίπρα. Τα μαθήματα του Καμμένου φαίνεται πως τα παρακολούθησε και ο συγκυβερνήτης της δημοτικής αρχής, καθηγητής Α. Μπαρτζώκας. Βέβαια δεν μας κάνει καμία εντύπωση, μιας και Καμμένος και Μπαρτζώκας δεν είναι άγνωστοι, αφού συνυπήρξαν στην σκληρή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της εποχής της δεκαετίας του 80.

Τα μαθήματα πάντως που έλαβε ο κατά τα άλλα συμπαθής καθηγητής μετεωρολογίας τα πέρασε με άριστα, όπως φάνηκε και χθες στη συζήτηση για το θέμα της «ΣΧΕΔΙΑ».

Όταν έλαβε τον λόγο ο κος Μπαρτζώκας ξιφούλκησε κατά του πρόεδρου της ΣΧΕΔΙΑ και υπεραμύνθηκε της προσωπικότητας του Δημάρχου αλλά και του τρόπου που λειτούργησε και λειτουργεί ο Δήμαρχος.

Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο συμπαθής καθηγητής συμπεριφέρεται ως άγγελος φύλακας του Δημάρχου σε σημείο που απορεί κανείς, ακόμη και ο Δήμαρχος, αν ο κος Μπαρτζώκας ήταν επικεφαλής παράταξης στον Δήμο ή υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δημάρχου.

Θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε, πού θα τον οδηγήσει αυτή του η στρατηγική, γιατί ο Πάνος Καμμένος εξαφανίστηκε από το πολιτικό προσκήνιο και ξέμεινε όχι μόνο από σταυρούς αλλά και από στελέχη και ο κος καθηγητής σύμφωνα με όσα ακούγονται δεν είναι και μακριά από αυτή την κατάσταση, αφού και η πίτα που έκοψε (12 κομμάτια) είναι υπεραρκετή για όσα μέλη του παρέμειναν.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *