Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΚΗ ΕΛΑΣ

Εξηγήσιμο  το ύφος του κυρίου βουλευτή προς τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ και η δουλική νηφαλιότητα του αστυνομικού, αφού το καλόπαιδο αυτό της Χρυσής Αυγής γνωρίζει ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα στρατά του Δένδια δεν διαφέρουν και πολύ από τις μεθόδους του Κασιδιάρη και σε ορισμένες περιπτώσεις τις ξεπερνούν σε ευρηματικότητα αλλά και σε ζήλο
Και να ήταν μόνο αυτά..
Σύμφωνα με το έγγραφο – φωτιά, στο Α.Τ. Αιγάλεω αστυνομικοί έβρισαν χυδαία δύο Πακιστανούς, στον έναν έσφιξαν με πένσα τα δάκτυλα μαυρίζοντάς του τα νύχια, και στον άλλο έκοψαν το μουστάκι με ψαλίδι. Επίσης, στα Λιόσια αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτι αλλοδαπού, τον χτύπησαν, τον εκβίασαν και τον πέταξαν από το μπαλκόνι. Στον Αγιο Παντελεήμονα τουρίστρια αλβανικής καταγωγής με βρετανικό διαβατήριο θέλησε να δηλώσει την κλοπή του κινητού της και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς που βρίσκονταν εν υπηρεσία. Στη ΓΑΔΑ, αστυνομικοί προσήγαγαν αλλοδαπό, τον χτύπησαν, προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά του και του έκλεψαν το κινητό.
Όμορφος κόσμος, ηθικός χρυσαυγίτικα πλασμένος!…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *