Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και οι επιπτώσεις του

Μέτρα – φωτιά για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων, περιέχει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που δόθηκε στα κόμματα για διαβούλευση. Το νομοσχέδιο αυξάνει σημαντικά τους φόρους για τους έχοντες παιδιά ένα θέμα που προκαλεί αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. Ωστόσο, απαλείφει τις διατάξεις για αποζημίωση του εφάπαξ που είχε προκαλέσει θύελλα.

Χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που εισπράττουν ενοίκια θα βρεθούν μπροστά στην φορολόγησή τους με συντελεστή 10% για τα εισοδήματα μέχρι 12.000 ευρώ και 33% για το τμήμα πάνω από τα 12.000 ευρώ. Οι φόροι, σε σύγκριση με το σημερινό καθεστώς, μπορεί να αυξηθούν από 3% έως 500% ενώ θα υπάρξουν μειώσεις για εισοδήματα από ενοίκια πάνω από 75.000 ευρώ. Σήμερα κάποιος που έχει εισοδήματα έως 6.000 ευρώ μόνο από ενοίκια πληρώνει φόρο 100 ευρώ. Με το νέο σχέδιο ο φόρος με συντελεστή 10% θα εκτοξευτεί στα 600 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες στο :
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27734&subid=2&pubid=112954631

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *