Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Φωτιά στο ΠΑΣΟΚ, νέα κρίση στην κυβέρνηση

Όλα του γάμου δύσκολα στους τρικολόρ, αφού τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα στο ΒΗΜΑ του Ψυχάρη και στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του πώς να γίνεις εκατομμυριούχος, ..Θέμου εναντίον της μητρός Μαργαρίτας προκάλεσαν την καθυστερημένη αντίδραση του Χοντροβαγγέλα που εκών άκων έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ζητά την παραίτηση του ειδικού γραμματέα του Σαμαρωμένου ΣΔΟΕ: «Τα σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων “Το Βήμα της Κυριακής” και “Πρώτο Θέμα” και καταρχάς αυτή καθεαυτή η κατάθεση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα -αν πράγματι δόθηκε- θέτουν τεράστιο ζήτημα γύρω από τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου στη χώρα μας.

Αντί να λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της αποστολής του το ΣΔΟΕ, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί παρασκηνιακό κέντρο εκπομπής ανεύθυνων συκοφαντιών που κατασκευάζονται και διακινούνται με εκπληκτική ευκολία, υπονομεύοντας το κράτος δικαίου και δηλητηριάζοντας το κλίμα σε βάρος επιλεγμένων πολιτικών στόχων.

Η άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει», καταλήγει η ανακοίνωση και τώρα απομένει να δούμε τις εξελίξεις σε αυτή τη βρωμερή ιστορία στην οποία πρωτοστατούν πολλοί πια και κυρίως το δίδυμο Χοντροβαγγέλα- Παπακωσταντίνου…

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *