Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΡΙΖΑ, Σφύριζα αλλά πώς …σφύριζα

Εκκωφαντική είναι η απουσία στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στο νέο όργανο που εκλέχτηκε την Κυριακή για να οδηγήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο συνέδριό του. Όλοι όσοι υπέβαλαν υποψηφιότητα κυριολεκτικά πάτωσαν.Τυχαίο; Καθόλου!

Χωρίς να υποτιμούμε τους μηχανισμούς που λειτουργούν σε τέτοιες εκλογικές διαδικασίες και μάλιστα σε κόμματα της Αριστεράς, όπου οι κεντρικές κομματικές νομενκλατούρες δύσκολα δίνουν ευκαιρίες σε περιφερειακά στελέχη, το γεγονός της έλλειψης ικανών τοπικών στελεχών είναι ολοφάνερο δια γυμνού οφθαλμού.
Και το πρόβλημα αυτό γίνεται πιο σοβαρό από τη στιγμή που οι τοπικοί “παράγοντες” του ΣΥΡΙΖΑ ούτε έχουν την ικανότητα αλλά κυρίως τη θέληση να ανοίξουν τις πόρτες και να ενσωματώσουν οργανωτικά αξιόλογα άτομα που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και που δεν συγκινούνται από γενικές και αόριστες προσκλήσεις.
Και αυτό είναι το πρόβλημα γενικότερα του ΣΥΡΙΖΑ.Γιατί όταν σε ψηφίζουν εκατομμύρια πολίτες και  τα μέλη φθάνουν με το ζόρι τις 30.000, τότε το πρόβλημα δεν είναι μόνο οργανωτικό αλλά βαθύτατα πολιτικό, αν και τα οργανωτικά ζητήματα είναι κατ’ εξοχή πολιτικά ζητήματα…
Απόκαυκος ο βαρήκοος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *