Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κωλοβαράνε οι Σαμαρουπουργοί και δεν ενημερώνουν τη βουλή..

Ακολουθούν το παράδειγμα του Σαμαρά

Περιφρονούν την βουλή οι Σαμαρουπουργοί και δεν εμφανίζονται για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των βουλευτών. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση η σημερινή ημέρα, όταν απαντήθηκε μόνο μία από τις 12 επίκαιρες ερωτήσεις, που ήταν προγραμματισμένες να συζητηθούν, γεγονός που ανάγκασε τον τον κ.Βούτση του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για απαράδεκτο φαινόμενο που απαξιώνει, υποτιμά και υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο.

Το απαράδεκτο φαινόμενο των υπουργών που κυριολεκτικά  “κωλοβαράνε” απασχόλησε χθες και την Διάσκεψη των Προέδρων που εξουσιοδότησε ομόφωνα τον κ. Μεϊμαράκη ( βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο!) να ζητήσει και να επιμείνει προς την κυβέρνηση να υπάρχει παρουσία των υπουργών στη Βουλή κατά τη συζήτηση των ερωτήσεων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *