Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΝΕΛ: ΜΑΝΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΛΙΑ

Βαθαίνει το ρήγμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Δεν δείχνει να υποχωρεί η εσωκομματική κρίση στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Μετά τη χθεσινή αμφισβήτηση της πολιτικής που ακολουθεί ο Π. Καμμένος από τον Κ. Μαρκόπουλο, σειρά πήρε σήμερα ο Γ. Μανώλης ο οποίος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις κατήγγειλε ότι ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος που έδωσε τον Μάιο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ανυπόγραφο non paper.

Οι δηλώσεις του κ. Μανώλη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Καμμένου, ο οποίος, αρχικά μέσω twitter, του ευχήθηκε «καλό ταξίδι» και στη συνέχεια προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Λίγο αργότερα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν: «Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι».

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να γίνει υπουργός Αμυνας», είχε δηλώσει νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Μανώλης. «Έκανε το πρώτο λάθος που το έδωσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά και αποκάλεσε «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας ότι συγκαλεί τα όργανα και φεύγει.

«Πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα», τόνισε.

Ο κ. Μανώλης δήλωσε επίσης, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο κ. Καμμένος τη χάλασε.

Τέλος, απέρριψε τα σενάρια περί επιστροφής του στη ΝΔ. «Δεν πάω στη ΝΔ. Δεν έφυγα για να γυρίσω», υποστήριξε.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *