Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο “κύκλος” της Πάτμου και ο γύρος του κόσμου

Ο “Κύκλος της Πάτμου”που σκοπό είχε τη σύνδεση της θρησκευτικής συνείδησης με το  …περιβάλλον, και  στην οποία εμπλέκονται  ιερείς, επιχειρηματίες, πολιτικοί μηχανικοί, διπλωματικοί υπάλληλοι κ.α.ήταν μια από τις πολλές ΜΚΟ που έδρασαν στη χώρα τις προηγούμενες δεκαετίες και ροκάνισαν εκατομμύρια ευρώ


Από τις αρχές του 2010 , η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης. Άρχισε να δραστηριοποιείται τη δεκαετία του ’90 και είχε στόχο τη σύνδεση της θρησκευτικής συνείδησης με το περιβάλλον,εκπληκτική και αντάξια του Ελληνικού δαιμονίου εφεύρεση


Προωθήθηκε διοργανώνοντας εννέα συμπόσια, για τα οποία ξοδεύτηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Συνήθως, τα συμπόσια διοργανώνονταν εν πλω στο Μισσισσιπή, το Νείλο, τον Δούναβη ή και την Αρκτική.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κύκλος της Πάτμου, είχε δώσει 600.000 ευρώ για να ναυλώσει παγοθραυστικό και να φιλοξενήσει σε αυτό δεκάδες καλεσμένους σε συμπόσιο στο Βόρειο Πόλο!
Στα συμπόσια της ΜΚΟ παραβρισκόταν πρώην εστεμμένοι, ανώτατοι κληρικοί από πολλές χώρες του κόσμου, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ, ο πρώην επικεφαλής του ΟΗΕ Κόφι Ανάν.

Ο Κύκλος της Πάτμου έχει χρηματοδοτηθεί για τις δραστηριότητές του με 1.190.000 ευρώ από το υπουργείο Εξωτερικών, 1,2 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΑΠ, 300.000 ευρώ από τη Βουλή και περίπου 60.000 ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού.
Οσοι έψεγαν τότε το πρόγραμμα κατακεραυνώνονταν σαν αρνηνισίθεοι. Τώρα έχουμε και επισήμως τα  Πατμιακά αποκαλυπτήρια για να επιβεβαιωθεί για μια εισέτι φορά που πήγαν τα λεφτά που είχαμε και που έκαναν φτερά…
Αλλά είναι πλέον αργά, γιατί τα πουλάκια πέταξαν και μετανάστευσαν στην Αρκτική

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *