Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΒΑΝΑ ΤΟΥ (ΚΑΘΕ) ΜΠΑΡΜΠΑ

Για τους έρωτες και τα πάθη της ζωής της μιλά στο βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο η δική μας Βάνα. Προβληματίζεται δε για τον τίτλο του βιβλίου της που κατά δήλωσή της θα το αφιερώσει στην κόρη της, “για να μπορεί να έχει κάτι από εμένα καθώς και για να δει πως εξελίχθηκε η ζωή μου μέχρι να έρθει εκείνη”. Και συμπληρώνει «Όμως αυτό που θέλω να μείνει αφορά όλα τα νέα κορίτσια. Πρέπει να γνωρίζουν, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους, ότι ο δρόμος της “καλλιτεχνίας” δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Πίσω από τα λαμπερά φώτα κρύβονται παγίδες»
Η υπερτάτη αρχή του ιστολογίου μας μόλις πληροφορήθηκε το πρόβλημα που απασχολεί τη ΒΑΝΑ μας διεμήνυσε εξωδίκως ότι ο τίτλος του βιβλίου της πρέπει να είναι: ” Η ΒΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΑΡΜΠΑ”

Άρης Παπάρης, το πνευματικό τέκνο της υπερτάτης Αρχής

.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *