Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τσίπρας: Είμαστε κι εμείς νοικοκυραίοι

Η βία και η ανομία δεν συμβαδίζουν με τις αξιακές αρχές της Αριστεράς τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του. Μιλώντας στο real fm και αναφερόμενος στις καταλήψεις τόνισε ότι η παραβατικότητα πρέπει να παταχθεί και ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει ανοχή από την πολιτεία. «Εμείς είμαστε οι πρώτοι που καταδικάζουμε την ανομία σε όλες τις μορφές» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδέχθηκε ότι εκτός από την κατάληψη της βίλας Αμαλία δεν γνώριζε ότι υπήρχε τόσο μεγάλος αριθμός καταλήψεων στην Αθήνα. Επιπλέον, χαρακτήρισε απολύτως καταδικαστέα τηνκατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ, ενώ «άδειασε» τον βουλευτή του κόμματος, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, για τις δηλώσεις του με τις οποίες αυτοπροσδιοριζόταν ως αναρχικός. Είναι ασυγχώρητο να στήνεις παγίδες αλλά και εξίσου ασυγχώρητο να πέφτεις μέσα σε αυτές, είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ. Κεδίκογλου, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για ενορχηστρωμένη προσπάθεια με στόχο τη δημιουργία τεχνητής πόλωσης και έντασης.

Η ειρηνική διαμαρτυρία έριξε δύο κυβερνήσεις μέχρι σήμερα σε αντίθεση με τις μολότοφ και τις καμένες τράπεζες που μάλλον ενισχύουν το σύστημα, παρατήρησε και ταυτόχρονα σημείωσε πως η βία και η απειλή της ανθρώπινης ζωής δεν συμβαδίζουν με το αξιακό περιεχόμενο της Αριστεράς και την ουμανιστική της ιδεολογία.

Είμαστε οι πρώτοι που καταπολεμούμε την ανομία, αλλά σε όλες της τις μορφές, ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα φαινόμενα ανομίας. Όσο για τις δηλώσεις του βουλευτή Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλου, ο κ. Τσίπρας μίλησε παρακινδυνευμένη και άστοχη τοποθέτηση σε συνθήκες επικοινωνιακού πολέμου.

Ξεκαθάρισε εξάλλου, ότι είναι απολύτως καταδικαστέες ενέργειες όπως η προχθεσινή κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι η νομιμότητα δεν μπορεί να επιβάλλεται αλά καρτ. Για όσους λένε ότι κλείνουμε το μάτι στους κουκουλοφόρους κάτι τέτοιο δεν ισχύει, υποστήριξε ο κ. Τσίπρας. Αν θέλαμε να κλείσουμε το μάτι σε κάποιον θα το κλείναμε στη μεσαία τάξη σημείωσε. «Κι εμείς είμαστε νοικοκυραίοι» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με το ζήτημα των δημοσκοπήσεων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε την κάμψη στη δυναμική του κόμματος, σημειώνοντας πάντως ότι πρόκειται για εικόνα της στιγμής. Όπως εξήγησε οι λαϊκές κινητοποιήσεις είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ κι όταν ο λαός δεν είναι στο προσκήνιο η δυναμική του κόμματος είναι λογικό να παρουσιάζει κάμψη. Σημείωσε, δε, ότι από την πλευρά της η κυβέρνηση καλλιεργεί ελπίδες, που όμως σύντομα θα διαψευσθούν και τότε θα υπάρξει ανατροπή της εικόνας.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει αλλαγή στάσης ως προς το μνημόνιο, τονίζοντας ότι οι λέξεις ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνιο είναι ασύμβατες και δεσμεύτηκε για σκληρή σύγκρουση.

Από tvxs

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *