Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο ΝΟΘΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ

Στα χνάρια του Ευαγγέλου Αβέρωφ και της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

Έχουν  πλάκα *στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΟΠΙΑ με την υπόθεση της τρομοκρατίας, που για όποιο επεισόδιο συμβαίνει καταγγέλλουν τον …Τσίπρα.Τελευταίο κρούσμα και πιο κραυγαλέο, τα όσα είπε πριν λίγο στο Μέγκα ο Κώστας Τασούλας που ούτε λίγο ούτε πολύ χρέωσε στον Τσίπρα τον πυροβολισμό εναντίον των γραφείων της ΝΔ, γιατί την κατηγορεί για την πολιτική της!!!
Δηλαδή, μετά την ουσιαστική κατάλυση του Κοινοβουλίου, θέλει να καταργήσει και την πολιτική αντιπαράθεση.Ο ΝΟΘΟΣ “Δημοκράτης” !!!..

*Και τι τραγελαφικό να συμφωνούν  με αυτές τις παρλαπίπες και οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, που δεν θυμούνται ότι οι ίδιοι άνθρωποι με το ίδιο θράσος κατηγορούσαν και τον μακαρίτη Ανδρέα για την “17 Νοέμβρη” της οποίας ήταν ο …αρχηγός!
RAMON, ο μνήμων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *