Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΔΝΤ: Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…

ΔΝΤ: Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική κρίση, ακόμη και σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ…



Την απόλυση 25.000 δημοσίων υπαλλήλων ως το τέλος του έτους, περαιτέρω περικοπές κοινωνικών επιδομάτων και των συντάξεων, καθώς και παράταση της εφαρμογής του μέτρου της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης ώστε να ισχύσει και τη διετία 2015 – 2016 ζητά μεταξύ πολλών άλλων το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε μια έκθεση -«φωτιά» για την Ελλάδα- που έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα.
Το ΔΝΤ θεωρεί απαραίτητο ένα νέο κούρεμα του δημοσίου χρέους το 2015 προκειμένου αυτό να καταστεί βιώσιμο, προτείνει αντικατάσταση της διοίκησης του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων από ξένους ειδικούς αν δε επιτευχθούν οι ποσοτικοί στόχοι έως τα τέλη Ιουνίου και προχωρά σε πολιτική …παρέμβαση υπογραμμίζοντας πως η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική κρίση, ακόμη και σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Και ενώ η αντίδραση της κυβέρνησης …αναμένεται  για την ευθεία και προκλητική παρέμβαση του ταμείου στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σφοδρότατη, μέσω του «σκιώδους υπουργού» Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ο κ. Τσακαλώτος κατήγγειλε «ωμή παρέμβαση του ΔΝΤ στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας» και επισήμανε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΔΝΤ επεμβαίνει στα εσωτερικά ζητήματα μιας χώρας με απροκάλυπτο τρόπο. Δεν έχει μάθει τίποτα από τις αποτυχίες του και την κοινωνική καταστροφή που έχει επιφέρει ανά τον κόσμο». Μάλιστα, ο κ. Τσακαλώτος προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας λόγο για επίθεση του Ταμείου προς της Δημοκρατία, ενώ, πρόσθεσε ότι η παρέμβαση αυτή δείχνει πως ούτε το ΔΝΤ έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα που ακολουθείται και «αναιρεί την φιλότιμη επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης για την αλλαγή κλίματος». Ο κ. Τσακαλώτος δεν παρέλειψε να… επιβεβαιώσει εν μέρει του ΔΝΤ, ξεκαθαρίζοντας ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση σημαίνει «τέλος του Μνημονίου». «Από τη δική μας πλευρά, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους αξιωματούχους του ΔΝΤ ότι οι φόβοι τους είναι εν μέρει δικαιολογημένοι. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην κυβέρνηση δεν θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ, αλλά θα σημάνει το τέλος της μνημονιακής πολιτικής», είπε χαρακτηριστικά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *