Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

ΠΑΟ-ΠΑΣΟΚ: Κοινή γαρ η μοίρα και το μέλλον ορατό

«Παράταση ζωής» για το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που τελικά δεν πρόκειται να κατεδαφιστεί, τουλάχιστον όχι πριν δημιουργηθεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό. Αυτό προβλέπει η τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός αναπληρωτής Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, «σπάζοντας» έτσι στα δυο την Διπλή Ανάπλαση.

Σε αντίθεση με την αρχική πρόβλεψη της κατεδάφισης του γηπέδου με την έκδοση άδειας για το νέο γήπεδο, δίνεται τώρα η δυνατότητα να εκδοθεί νέα άδεια λειτουργίας της «Λεωφόρου», καθώς και να γίνουν σε αυτή όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις, προκειμένου να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Συμπληρωματικά και σε αντιστάθισμα προς την τροπολογία αυτή – σύμφωνα με την πολιτική Κουβέλη για τα ισοδύναμα μέτρα-με εισήγηση του κ.Βορίδη που απεδέχθη ο αρμόδιος υπουργός με ειδικό άρθρο επισπεύδεται η διπλή ανάπλαση στην Ιπποκράτους, με το σφράγισμα και την μεταφορά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Συγγρού, και ανάδειξη του καταρρέοντος κτιρίου στην οδό Πανεπιστημίου 50 σε χώρο προσκηνύματος των εναπομεινάντων σοσιαληστών*

Reuters
* Στην Ιπποκράτους σχεδιάζεται από τον υπουργό πολιτισμού κ.Τζαβάρα να φυλακισθεί το πνεύμα του Γιωργάκη, αφού πρόκειται για εθνικό κειμήλιο

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *