Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ο κύριος ΒΑΒΒΑΣ

Όπως αποκαλύπτεται σε χθεσινό δημοσίευμα παράνομα κατέχει τη θέση του ο σημερινός διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα Φώτης Βάββας, μιας και αποδεδειγμένα είχε διατελέσει υπάλληλος στο εν λόγω ίδρυμα και ο νόμος 3627/2007, ο οποίος ορίζει ότι «δε δύναται να κατέχει θέση Διοικητή ή Αναπληρωτή Διοικητή Νοσοκομείου, όποιος είχε ή έχει εργαστεί ή υπηρετήσει στο Νοσοκομείο αυτό» είναι σαφέστατος.

Πέρα από το γεγονός ότι εκτός του HΠΕΙΡΟΣ TV1 ουδείς άλλος ανέδειξε το θέμα και ο ίδιος ο κ.Φώτης Βάββας στις απαντήσεις που έδωσε στον κ. Μπούρχα ουδόλως μας διαφώτισε για το σκάνδαλο αλλά πέταξε το μπαλάκι στον …υπουργό, αντί να παραιτηθεί αμέσως.

Κάτι που έκανε ο κ. Μακρής, γιατρός του κ. Παπούλια που αν και συνταξιούχος βρέθηκε υποδιοικητής στο “Γεννηματάς”, την επομένη μιας …καθόλα τυχαίας επίσκεψης του Προέδρου στο εν λόγω νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Ο νόμος το απαγόρευε και ο κ. Μακρής που κατά δήλωσή του δεν το ήξερε, παραιτήθηκε αμέσως.

Ο κ. Βάββας τι περιμένει και κάνει τον ψόφιο κοριό;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *