Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

Άσχημη εντύπωση άφησε η τηλεφωνική παρέμβαση του δημάρχου σε χθεσινή συζήτηση -παρούσης της κ.Χαρίση-για τα έργα ή τις εργασίες- άλλο και τούτο- στη λίμνη μας, για να δημιουργηθεί στίβος για τους αγώνες θαλασσίου σκι.
Κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να μην αξιοποιήσουμε τη λίμνη μας και να την κάνουμε μεγάλο κέντρο διοργάνωσης αθλητικών οργανώσεων.Αλλά και οι σχετικές μελέτες και άδειες για τέτοιες επεμβάσεις στην ταλαιπωρημένη Παμβώτιδα είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Και κάτι ακόμη! Το επιθετικό ύφος, οι ειρωνείες προς συνομιλητές της συζύγου του Δημάρχου από τον δήμαρχο, πέρα από το γεγονός ότι είναι κάτι εξόχως άκομψο, επιβεβαιώνουν μια θλιβερή πραγματικότητα στην πόλη μας. Τον εξωθεσμικό ρόλο που έπαιξαν και παίζουν διάφορες κυρίες, σύζυγοι ή ερωμένες στα πράγματα της πόλης.
Και ήταν ο κ. Φίλιος που εγκάλεσε τον κ. Σακκά για εξωθεσμική λειτουργία! Αλήθεια ποια θεσμική λειτουργία έχει η σύζυγος του δημάρχου;
Ρίτα, η παλλακίδα του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Συμφωνώ! Ο Δήμαρχος,αποτυχών βουλευτής του 1985, μιλάει σχεδόν πάντα νευριασμένα, σαν να μας μαλώνει που τον ψηφίσαμε, χώρια που η άρθρωσή του είναι κακή, μιλάει με σφιγμένα χείλη. Στο κάτω κάτω ένας απλός δήμαρχος είναι σε εποχές μεγάλης φτώχειας…

  2. Unknown says:

    Έχουμε ακούσει τερατώδεις ανακρίβειες και ψέματα από τον Δήμαρχο όλο αυτό το διάστημα…Δυστυχώς ποντάρει στο, δικαιολογημένα μειωμένο λόγω της κρίσης, ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για την κατάσταση της λίμνης αλλά και στην δημοτικότητά του ως Δήμαρχος. Και σίγουρα πείθει πολλούς που δεν έχουν το κουράγιο να το ψάξουν λίγο περισσότερο. Φαίνεται όμως ότι είναι μόνος σε αυτόν τον αγώνα του γιατί δεν ακούσαμε να τον υποστηρίζει κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους.
    Όσο για τον εξωθεσμικό Σύλλογο προστασίας αυτό είναι άλλη μια χονδροειδής ανακρίβεια αφού ο Σύλλογος μετέχει στο ΔΣ του φορέα της λίμνης παμβώτιδας, του περισσότερου θεσμικού για την λίμνη οργάνου, εκπροσωπώντας τις περιβαλλοντικές οργανώσεις. Με τον θεσμικό αυτό ρόλο του παρεμβαίνει δυναμικά σε μια περίπτωση λαθεμένης παρέμβασης στο οικοσύστημα της λίμνης μας.

  3. apokaukos@gmail.com says:

    Συμφωνώ, γατί εάν δεν έχει θεσμικό ρόλο ο φορέας της λίμνης ποιος έχει θεσμικό ρόλο; Ο όμιλος θαλασκίου σκι; Θα τρελαθούμε εντελώς σε αυτόν τον τόπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *