Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αμφισβητείται ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ χαρακτήρας του ΠΑΣΟΚ!!!

Αγαπητέ Απόκαυκε!


“Συνέδριο”μέσω …δημοσκοπήσεων κάνουν στο Σαμαρικό ΠΑΣΟΚ, γεγονός που ανάγκασε ακόμη και τον …Παναγιωτακόπουλο να βγει από το μνήμα της “Αριστερής Πρωτοβουλίας” και να διαμαρτυρηθεί εντόνως, γιατί “δεν πίστευε ποτέ του ότι στο ΠΑΣΟΚ θα ετίθετο το ερώτημα για το αν είμαστε σοσιαλιστές ή τι άλλο!”
Θα το πιστέψει καλύτερα ο μπάρμπα Γιώργος όταν σε λίγο θα διοργανώνει προεκλογικές συγκεντρώσεις για τον ..Σαμαρά!!! Γιατί εκεί με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται η πράσινη συνιστώσα της Πολιτικής Άνοιξης, με τον Χοντροβαγγέλα να φιγουράρει πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των δυνάμεων του Συνταγματικού τόξου, τον Ντερμπεντέρη να κάνει τον πολιτικό ανιματέρ και τον  “διαμαρτυρόμενο” κάθιδρο να τρέχει για να κάνει αυτό που έμαθε μια ζωή…
Σκεντέρμπεης, ο πιστός σου φίλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *