Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΗ… 

Από προχθές γνωστοί ρεπόρτερ όπως ο Χαρδαβέλας, η Νικολούλη και ο Πίκος Απίκος έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Πώς είναι δυνατόν να χάσουν αυτοί τέτοια αποκλειστικότητα;

Πώς να συναγωνιστούν τον μεγάλο και δαιμόνιο ρεπόρτερ Γιάννη Χέσα Μπουχέσα; 

Δημοσίευσε ο εν λόγω δημοσιογράφος – ορνιθογράφος την είδηση πως το μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ με τη μεγάλη διαδρομή στο κομματικό στίβο (που αρχίζει από … το 2006) παραιτήθηκε σου λέει από τη θέση της διοικήτριας νοσοκομείου της περιοχής!

Και δεν είναι μονό αυτό. Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ γνωστός για τα κοτο- ρεπορτάζ του ανακάλυψε και τους λόγους της παραίτησης: η Διοικήτρια ήταν ενάντια στη μνημονιακή πολιτική!!!
Αν δεν είναι αυτό είδηση, τότε ποιο είναι;;;

Όμως εγώ με το λίγο μυαλό που μου έμεινε (το άλλο το έδωσα για αποπληρωμή του δημοσίου χρέους, μαζί με ένα νεφρό που είχα και τη θεια μου την Κούλα που μου περίσσευε) αναρωτιέμαι: Τώρα το κατάλαβε η ξανθιά (η βαφή να την κάνει) πως υπάρχει μνημόνιο;;;

Εϊ κοπελιά, τρία έχουμε υπογράψει μέχρι τώρα, τρία (1-2-3 , αν σου θυμίζει κάτι και ο αριθμός). Εσύ τι έκανες τόσο καιρό και δεν το κατάλαβες. Διάβαζες σαν κάποιον άλλον στην δικτατορία;;; Δεν κατάλαβες εσύ τίποτα από περικοπές, μειώσεις μισθών, αύξηση πετρελαίου, αύξηση φόρων; Εσύ σε ποιο πλανήτη ζούσες τόσο καιρό; Αν δεν κάνω λάθος και συ (τον καιρό που δεν σε κάνουν οι υπουργούκοι διοικήτρια) δημόσιος υπάλληλος δεν είσαι;
Εσύ τόσο καιρό πώς τα βγάζεις πέρα με το μισθό του δημοσίου ή με τον εξτρα μισθό του Διοικητή; Μάλλον με τα εξτρα!! Γι΄αυτό κοπελιά τόσο καιρό έκανες πως δεν καταλάβαινες το μνημόνιο για να μην χάσεις τα μισθά!! Τρεις κυβερνήσεις πέρασαν και δεν σε παραίτησαν και ξέρεις γιατί; Γιατί έκανες την πάπια !! Και τώρα ή σε ανάγκασαν σε παραίτηση γιατί θα θέλουν να βολέψουν κανέναν άλλον από την αντιστασιακή ΔΗΜΑΡ ή σου έταξε ο πρώην υπουργούκος Ανδρέας τίποτα άλλο και αποφάσισες να κάνεις και συ τη ΡΙΚΚΣΥ σου;;;
Και δω ήρθε ο δαιμόνιος ρεπόρτερ να σου σφυρίξει στο αφτί, ότι πρέπει να αφήσεις να εννοηθεί πως παραιτήθηκες από αντίδραση στο μνημόνιο.
«Πάπια» εσύ, «κότα» αυτός βγάλατε την είδηση «αυγό» και νομίσατε πως εμείς θα το κάναμε «χαψα»!!!
Μπορεί να μείναμε νηστικοί αλλά δεν μασάμε και ότι βρούμε!!!!
(Μπορεί να μην σας άρεσε το περιεχόμενο αλλά κρατήστε το κειμενάκι αυτό προς τέρψη της φιλοδοξίας και ματαιοδοξίας σας, είναι από τα τελευταία που θα γραφούν για σας. Μπορεί και το τελευταίο! Δεν αφοράτε ποια κανέναν.)

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟΥ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *