Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΑΝΤ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ


Μέχρι και κολλύριο έβαλε στο μάτι του Σαμαρά ο Ολάντ!Η στιγμή που το ενδιαφέρον του Φρανσουά Ολάντ για τον Αντώνη Σαμαρά, φθάνει στο ζενίθ, επισφραγίζοντας τη βαθιά φιλία των δύο ανδρών.

Του Νίκου Ζαχαριάδη


Ενδεικτική της οικειότητας και – γιατί όχι – της αγάπης που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους δύο άντρες, ήταν η κίνηση του Γάλλου Προέδρου, μόλις έμαθε για την κατάσταση του ματιού του Αντώνη Σαμαρά, να προσφερθεί να του βάλει σταγόνες!


Πρόκειται για ένα ακόμα συγκινητικό παραλειπόμενο, από τη χθεσινή επίσκεψη του Γαλλου προέδρου, που έγινε, όπως δείχνουν όλες οι πληροφορίες που διέρευσαν στον τύπο, μέσα σε κλίμα λατρείας και επενδυτικής κιμπαριάς.

Σύμφωνα με έγκυρα site, που αναμετέδωσαν λεπτό προς λεπτό τους διαλόγους και τις αντιδράσεις του υψηλού φιλοξενούμενου του Αντώνη Σαμαρά, οι δύο άντρες προχώρησαν σε ιδιαίτερα προσωπικές εξομολογήσεις, επισφραγίζοντας έτσι, πέρα από την σίγουρη επενδυτική συνεργασία και την προσωπική φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους.

Έτσι, μετά τον περίπατο στον Εθνικό Κήπο, χθές το απόγευμα, όπου τάισαν τις πάπιες και κυνηγήθηκαν στο νοτισμένο έδαφος, ο Αντώνης Σαμαράς, θύμισε στον Φρανσουά Ολάντ, την πρωινή τους συζήτηση για τη χαμένη περιφερειακή του όραση.

Τότε ο επενδυτής – αλλά πρώτα από όλα Φίλος (με «Φι» κεφαλαίο), του Αντώνη Σαμαρά, προσφέρθηκε να του βάλει ο ίδιος σταγόνες στο μάτι. Επισφραγίζοντας έτσι την αλλαγή στις σχέσεις των δύο χωρών. Μιά αλλαγή που πλέον προχωράει πέρα από τα τυπικά. Και για την οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ο έλληνας πρωθυπουργός που γοήτευσε τον ξένο επισκέπτη. Και γι’ αυτό, λίγο πριν φύγει, ενώ έτρεχε στον διάδρομο απογείωσης για να τον αγκαλιάσει τελευταία φορά, κατάφερε να του πάρει και ένα αυτόγραφο…!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *