Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ευθεία ΑΠΕΙΛΗ κατά της ζωής του Φαήλου Κρανιδιώτη!


Έστειλαν φάκελο με χαρτόκουτο, στον Φαήλο Κρανιδιώτη!

Σοκαρισμένος ο μαχόμενος δικηγόρος, βρίσκεται αντιμέτωπος με το απειλητικό χαρτόκουτο που ξεπήδησε από τον λευκό φάκελο.
Σοκαρισμένος ο μαχόμενος δικηγόρος, βρίσκεται αντιμέτωπος με το απειλητικό χαρτόκουτο που ξεπήδησε από τον λευκό φάκελο.

Του έκτακτου ανταποκριτή μας Νίκου Ζαχαριάδη


Απειλητικό μήμυμα θέλησαν να στείλουν «κάποιοι» στον μαχόμενο δικηγόρο, και φίλο του Αντώνη Σαμαρά, ταχυδρομώντας στο γραφείο του, φάκελο που περιείχε διπλωμένο, ένα χαρτόκουτο από παλιά ασπρόμαυρη τηλεόραση

Ο φάκελος, που περιείχε το «μήνυμα», έφθασε στο γραφείο του μαχόμενου δικηγόρου και γνωστού «τουιτερά», με την πρωινή αλληλογραφία. Δεν είχε φυσικά διεύθυνση αποστολέα, ούτε κανένα άλλο διακριτικό.

Μόλις ο μαχόμενος δικηγόρος τον άνοιξε, άρχισε να ξεδιπλώνεται με ταχύτητα από μέσα το χαρτόκουτο, μέχρι που άπλωσε το μακάβριο μήνυμά το πάνω σε ολόκληρο το γραφείο. Εξάλλου, όσοι είναι μυημένοι στους κώδικες του υποκόσμου, ξέρουν ότι το χαρτόκουτο, έχει πολύ πιο απειλητικό συμβολισμό από μια απλή σφαίρα.

«Το υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» δήλωσε ο μαχόμενος δικηγόρος στους δημοσιογράφους. Ευτυχώς, ο φίλος του Αντώνη Σαμαρά, είναι εκπαιδευμένος σε μάχη σώμα με σώμα με σύμβολα, οπότε δεν έχασε την ψυχραιμία του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η σήμανση που παρέλαβε την ύποπτη επιστολή και την πετέφερε στα εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση. Όσο για τον Φαήλο κρανισδιώτη, δήλωσε πως δεν τρομάζει και πως θα συνεχίσει να πλακώνεται και να προσβάλλει στο twitter «γιατί όλοι είναι trolls εκτός από τον ίδιο».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *