Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

KΩΔΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ: “Μπήκαν οι κάλπες στο μαντρί για να ψηφίσει η γίδα η γκαβή”

Κωδικός “πράσινα πουλμανάκια” καταγγέλλουν “μεγαλοστελέχη” – υπάρχουν ακόμη τέτοια;- ότι ονομάζεται  το σχέδιο νοθείας του Χοντροβαγγέλα για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, με την μεταφορά ψηφοφόρων από περιοχή σε περιοχή κυρίως της Αθήνας για πολλαπλές “διεισδύσεις” εντός της κάλπης.
Στην περιφέρεια όμως ο κωδικός νοθείας ονομάζεται “μπήκαν οι κάλπες στο μαντρί”, αφού στις αγροτικές περιοχές δεν θα έχουμε μεταφορά νεολαίων με πράσινα πουλμανάκια αλλά μεταφορά καλπών σε μαντριά με την συνοδεία του γνωστού δημώδους άσματος “μπήκαν τα γίδια στο μαντρί τα πρόβατα στη στρούγκα” για να μπορέσει να ρίξει το φηφοδέλτιό της και η τελευταία γκαβή γίδα που απόμεινε στο πράσινο μαντρί! Συντονιστής της όλης επιχείρησης θα είναι ο γνωστός και άρτι επανακάμψας για το σκοπό αυτό, συνεργάτης  του Τσαγκογιάννη, ειδικού σε στησίματα αγώνων, Μάικλ  Πουλακίδας.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *