Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πολύζο! Πολύζο! Σε θυμάμαι και δακρύζω…

Τελικά χρειάστηκαν 8 χρόνια για να δικαιωθεί ο Βαγγέλης Πολύζος, που στις 7 Σεπτεμβρίου 2005 αποκεφαλίστηκε από τη χαντζάρα του Ραφηναρέα για τη δήλωσή του ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν έντιμοι αλλά και άνθρωποι  που χρηματίζονται!
Ήταν η εποχή που το ασλάνι της Ραφήνας δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του και  φόρτωνε όλα τα σκάνδαλα στους πράσινους, ενώ ο Παπαξαφριζόπουλος, ο κολλητός του ξάφριζε τα ταμεία του δήμου της Θεσσαλονίκης.
Τα χρόνια πέρασαν, ο κόσμος αναποδογυρίστηκε, τα σκάνδαλα αποδείχτηκε ότι δεν έχουν χρώμα αλλά είναι σύμφυτα της κάθε εξουσίας, πολύ περισσότερο όταν αυτή διαιωνίζεται με ευθύνη και των πολιτών αλλά ο Ραφηναρέας μουγκάθηκε.Ούτε ένα συγνώμη στο δυστυχή Πολύζο, που από προχτές δικαιούται και με το νόμο να μηνύσει τον Ραφηναρέα για άδικη μεταχείριση.
Πολύζο, Πολύζο, σε βλέπω και δακρύζω…
Κίνηση αποκατάστασης Βαγγέλη Πολύζου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *