Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα ¨ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ¨ στο ΤΑΙΠΕΔ με τη Δημ. Αρχή Ιωαννίνων να σχεδιάζει χωρίς τον “ΞΕΝΟΔΟΧΟ”

Του Γ. Κρανά

Στο ΤΑΙΠΕΔ ανήκει και η περιοχή στα Λιθαρίτσια με όσα είπε ο πρώην πρόεδρος του ΙΟΒΕ κ. Αθανασόπουλος στη χθεσινή εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών και του ΙΟΒΕ .

Η προς παραχώρηση σε ιδιώτες έκταση περιλαμβάνει το δημοτικό πάρκινγκ κάτω από τα Λιθαρίτσια και ένα μέρος του πάρκου.
Η συγκεκριμένη έκταση παραχωρούνταν στο Δήμο Ιωαννιτών με πολυετείς συμβάσεις. Η τελευταία έληξε το 2011 και παρότι η διαδικασία τότε θεωρήθηκε τυπική, η έκταση δεν παραχωρήθηκε ξανά, καίτοι τον περσινό Ιανουάριο η ΚΕΔΕ είχε καταθέσει αίτημα για παραχώρηση όλων των «συναφών» ακινήτων στους Δήμους.
Η βραδύτητα διεκδίκησης από το Δήμο της παραπάνω έκτασης είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφεί ως περιουσία προς αξιοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ και έτσι μπλοκαρίστηκε η οποιαδήποτε περίπτωση άμεσης παραχώρησης στο Δήμο.
Η απώλεια της έκτασης αυτής αποτελεί βαρύ πλήγμα για τη Δημ. Αρχή και την πόλη μας , μια και πέραν της απώλειας δημοτικών εσόδων από το πάρκινγκ , η πόλη χάνει την αξιοποίηση του ιστορικού χώρου αλλά και την ανάπλαση του πάρκου.
Καλόν είναι την παρακάτω πρωτοβουλία της προσφυγής κατοίκων για τη μεταβίβαση εκτάσεων του Ελληνικού στο ΤΑΙΠΕΔ , η Δημ. Αρχή να μιμηθεί και να πρωτοστατήσει άμεσα στην μεταβίβαση του χώρου αυτού στο Δήμο , ώστε να παραμείνει κτήμα όλων των πολιτών .
Ειδικότερα 10 κάτοικοι προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας ισχυριζόμενοι ότι η μεταβίβαση εκτάσεων στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) του 30% των εκτάσεων των εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, της μαρίνας Ελληνικού και του Αγίου Κοσμά Αττικής ,προσκρούει σε πλειάδα συνταγματικών διατάξεων, αλλά και σε πρόσφατους νόμους.
Υ/Γ.:Απορίας άξιον είναι πώς με τη μελέτη ανάπλασης και αξιοποίησης του χώρου που σχεδίασε η Δημ. Αρχή δεν ερευνήθηκε το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ώστε με ένα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ έγγραφο ο κ. Δήμαρχος να προκάμει το πρόβλημα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *