Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε επίπεδα – ρεκόρ οι διαφορές στα επιτόκια των τραπεζικών δανείων στην Ευρωζώνη

Οι διαφορές μεταξύ των επιτοκίων που πληρώνουν οι επιχειρήσεις της Ευρωζώνης για τραπεζικά δάνεια έφθασαν σε επίπεδο – ρεκόρ τον περασμένο Ιανουάριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times που αναφέρεται σε στοιχεία του χρηματοπιστωτικού οίκου Goldman Sachs.

Η διεύρυνση των διαφορών στο κόστος δανεισμού υπογραμμίζει ότι τα μέτρα που έχει λάβει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχουν αποτρέψει μεν τη διάσπαση της Ευρωζώνης, αλλά απέτυχαν να βελτιώσουν τις προβληματικές πιστωτικές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος του Νότου της Ευρωζώνης, σημειώνουν οι Financial Times.
Από τα μέσα του 2012, η διαφορά μεταξύ της απόδοσης των 10ετών ισπανικών και ιταλικών ομολόγων και του αντίστοιχοι γερμανικού τίτλου μειώθηκε σημαντικά. Ο δείκτης απόκλισης των επιτοκίων για μία σειρά επιχειρηματικών δανείων, που καταρτίζει η Goldman Sachs, μειώθηκε επίσης αρχικά. Στη συνέχεια, ωστόσο, ο δείκτης αυξήθηκε εκ νέου και έφθασε στο επίπεδο – ρεκόρ των 3,7 ποσοστιαίων μονάδων τον Ιανουάριο, υποδηλώνοντας ότι οι επιχειρήσεις στη Νότια Ευρώπη πληρώνουν σημαντικά υψηλότερα επιτόκια από τους ανταγωνιστές τους στο Βορρά.

ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Εν μερει άσχετο. Μάντεψε ποιος εγκαινίασε την Τραπεζα Κύπρου
    http://griniarogatos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_27.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *