Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πάγκαλον είδος ιπποποτάμου

Πάγκαλο είδος ιπποποτάμου( χωρίς μπουρνούζι)

Αγαπητέ Απόκαυκε!

Ατυχής ο χαρακτηρισμός του κολυμβητή της Βουλιαγμένης ως γαϊδάρου! Κολυμπούν, ρε φίλε,  τα γαιδούρια; Υπάρχει έλλειψις φαντασίας αλλά και γνώσεων. Να αναζητηθεί ο δάσκαλος του υβριστή και να τιμωρηθεί πάραυτα, γατί εάν του εδίδασκε σωστά ζωολογία, ο μαθητής του δεν θα είχε σήμερα αυτές τις περιπέτειες, αφού θα χαρακτήριζε τον χειμερινό κολυμβητή της Βουλιαγμένης ως Πάγκαλον είδος ιπποποτάμου
Αποκαυκίδιον το φιλομαθές

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Εταιρεία ζητά συγγνώμη για το όνομα υπέρβαρου ζώου σε ρούχα μεγάλου μεγέθους

    Οι μανάτοι είναι ογκώδη αλλά ήρεμα ζώα (Φωτογραφία: Associated Press )

    Νέα Υόρκη
    Συγγνώμη για την μάλλον ατυχή επιλογή τους να βαφτίσουν μοντέλο φορεμάτων μεγάλου μεγέθους με το όνομα υπέρβαρου ζώου ζήτησε η αλυσίδα Target στις ΗΠΑ.
    Η εταιρεία ονόμασε μοντέλο σε σειρά ρούχων Manatee Gray, δηλαδή γκρι του μανάτου (δηλαδή της θαλάσσιας αγελάδας), από το ομώνυμο, γκρίζο υδρόβιο θηλαστικό.
    Κάποια πελάτισσα πρόσεξε την ετικέτα και την τουίταρε.
    Αυτό ξεσήκωσε διαμαρτυρίες, αναγκάζοντας τελικά την εταιρεία να βγάλει το όνομα του μανάτου από την ονομασία του μοντέλου, που είναι πλέον απλώς "γκρι".
    Δεν ήταν πρόθεσή μας να θίξουμε τους πελάτες και για αυτό «ζητάμε συγγνώμη», είπε στο BBC εκπρόσωπος των Target.
    Newsroom ΔΟΛ
    (Σκέψου να ονόμαζε τα ρούχα XXXLarge … Theodor Pagaleus)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *