Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Δεν περπατάει το εγχείρημα της “Νέας Αριστεράς”

Δεν περπατάει το εγχείρημα της “Νέας Αριστεράς” και αυτό δεν το δείχνουν μόνο οι δημοσκοπήσεις, με τα ποσοστά προτίμησης να κινούνται σε όλες τις μετρήσεις κοντά στο 2%.

Το δείχνουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι δημοσιεύσεις των βουλευτών με πολιτικό περιεχόμενο έχουν ελάχιστη απήχηση στους φόλλουερς των βουλευτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βουλευτής Ιωαννίνων κ. Μερόπη Τζούφη. Μια ματιά στον λογαριασμό της στο faceboοK  αποδεικνύει την διαπίστωση αυτή, αφού η συμπαθής κατά τα άλλα βουλευτής Ιωαννίνων βλέπει τις πολιτικές δημοσιεύσεις της να επιδοκιμάζονται από μερικές δεκάδες φίλων, που μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού σε αντίθεση με την περίοδο, πριν την διάσπαση.

Ένα άλλο στοιχείο είναι οι σχέσεις μεταξύ των 11 βουλευτών που δεν είναι οι καλύτερες,  αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλιόπουλος ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να βλέπει τον Τσακαλώτο,  ενώ Τζανακόπουλος εμφανίζεται «αποστασιοποιημένος» του τύπου «μην με ρωτάτε, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε».

Μια κατάσταση που έχει τις επιπτώσεις της στο ηθικό των στελεχών της Νέας Αριστεράς, που βλέπουν ότι το εγχείρημα της αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και της συγκρότησης νέου κόμματος αντιμετωπίζεται με αδιαφορία από την κοινωνία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *