Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Τα κροκοδείλια δάκρυα της κ. Τζούφη δεν πείθουν ούτε την ίδια

Κύκλοι της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, μετά την άρνηση της κ. Τζούφη να παραδώσει την έδρα της στο κόμμα,  σχολιάζοντας την σημερινή απάντηση της θεωρούν, ότι είναι μνημείο ελιτισμού και μικροαστικής υπεροψίας το επιχείρημά της, ότι η έδρα της ανήκει, γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ είναι καρπός της αδιαμεσολάβητης σχέσης της που έχει αναπτύξει με την κοινωνία για πολλά χρόνια.

Η δήθεν λύπη της για την ουσιαστική αποστασία της είναι στην πραγματικότητα κροκοδείλια κλάμματα για να δικαιολογήσει τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό όσων αποσκίρτησαν από το κόμμα με τη δικαιολογία της μετάλλαξης του κόμματος που δεν έγινε αλλά θα γίνει, σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι.

Μάλιστα δε επισημαίνουν ότι η κ. Τζούφη καταχράστηκε την εμπιστοσύνη των  μελών και των οργάνων του κόμματος, που στην προηγούμενη τετραετία είχαν διαθέσει δωρεάν στην κ. Τζούφη τα γραφεία του κόμματος, ενώ η υπάλληλος που εργάζεται σε αυτά ουσιαστικά ήταν στην υπηρεσία της πρώην υφυπουργού, διαμορφώνοντας έτσι με όλο τον μηχανισμό της άνισες δυνατότητες συναγωνισμού με τα άλλα στελέχη του κόμματος, αφού οι πάντες εργάζονταν για την προσωπική της προβολή.

“Ας αφήσει η κ. Τζούφη τις δικαιολογίες και ας αφιππεύσει από το καλάμι της, γιατί χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν στη θέση που βρίσκεται σήμερα, προσβάλλοντας τους ψηφοφόρους του κόμματος, τους οποίους εμφανίζει ως μια νέα “ανθρωπογεωγραφία” που ως άβουλη μάζα, είναι έτοιμοι να συναινέσουν σε δεξιές μεταλλάξεις” καταλήγουν οι κύκλοι του τοπικού κόμματος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *