Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΓιάννεναΠολιτική

Θανάσης Μανταλόβας: Τα τοπικά φέουδα και οι μηχανισμοί στο ΠΑΣΟΚ απωθούν την κοινωνία με το αποκρουστικό τους πρόσωπο

Μετά την καταγγελία της κ. Κιτσανού, για ιδιοκτησιακές αντιλήψεις στο ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, την παραίτηση του κ. Κυρίτση από την θέση του υπευθύνου τύπου στην Ν.Ε Ιωαννίνων του κόμματος, που κατηγόρησε τον Γραμματέα της Ν.Ε αλλά και μέλη της για διαφορετική πολιτική κουλτούρα, σειρά πήρε ο Θανάσης Μανταλόβας, από τα πιο παλιά στελέχη του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 19 και του 23, ο οποίος με χθεσινές δηλώσεις του μιλά για τοπικά φέουδα και μηχανισμούς και ζητά την ρήξη “με πρόσωπα, πρακτικές και νοοτροπίες του παρελθόντος, που συγκροτούν ένα αποκρουστικό προς τη κοινωνία πολιτικό πρόσωπο, που υπηρετούν αποκλειστικά την προσωπική τους στρατηγική και τη δική τους πολιτική επιβίωση, μακριά από τις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας.”

“Η μεγάλη προοδευτική παράταξη πρέπει να σφυρηλατηθεί μέσα από το τρίπτυχο της ανανέωσης, της ενότητας και της αξιοκρατίας ” επισημαίνει ο κ. Μανταλόβας, επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων και όχι μόνο.

Οι ενέργειες αυτές των στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ αποκτούν μεγαλύτερη σημασία, καθώς έρχεται στα Γιάννενα ο κ. Ανδρουλάκης, στον όνομα του οποίου λειτουργούν οι τοπικοί τοπάρχες με τις αποκρουστικές πρακτικές και φανερώνουν ότι το διαχρονικό πολιτικό πρόβλημα της  ποδηγέτησης του κόμματος στα Γιάννενα έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις.

Ολόκληρη η δήλωση Μανταλόβα:

“Η χώρα μας, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη από μια ισχυρή προοδευτική και δημοκρατική παράταξη, που θα διασφαλίσει και θα εργαστεί για την ανάταση της κοινωνίας, της οικονομίας, των θεσμών και της Δημοκρατίας.
Σε αυτή την πορεία είναι αδήριτη ανάγκη να αφήσουμε πίσω το ΠΑΣΟΚ-φέουδο των εκάστοτε τοπικών και κεντρικών κομματικών μηχανισμών. Είναι απαραίτητη η ρήξη με πρόσωπα, πρακτικές και νοοτροπίες του παρελθόντος, που συγκροτούν ένα αποκρουστικό προς τη κοινωνία πολιτικό πρόσωπο, που υπηρετούν αποκλειστικά την προσωπική τους στρατηγική και τη δική τους πολιτική επιβίωση, μακριά από τις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας. Η μεγάλη προοδευτική παράταξη πρέπει να σφυρηλατηθεί μέσα από το τρίπτυχο της ανανέωσης, της ενότητας και της αξιοκρατίας.
Σε ό,τι με αφορά, έχω δώσει ένα τίμιο και καθαρό αγώνα, προσπαθώντας σε δύσκολες για την παράταξη μας εποχές, να επικοινωνήσω τις θέσεις και την πολιτική μας σε κάθε γωνιά του τόπου μας, υπηρετώντας πάντα αρχές και αξίες. Θα συνεχίσω, ως ενεργός πολίτης, να μάχομαι για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας, για να είναι ξανά πρωταγωνιστής η προοδευτική παράταξη. Οι σκιαμαχίες στο παρασκήνιο και οι μάχες χαρακωμάτων, προσώπων και μηχανισμών, με αφήνουν παντελώς αδιάφορο”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 46

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *