Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γνώμη

Τι έφταιξε και χάσαμε τις εκλογές- Με τη ματιά ενός φίλου της παράταξης “Γιάννενα-Νέα Εποχή”

Αναγνώστης, προσκείμενος στην παράταξη Παπαγεωργίου με κείμενο που μας απέστειλε και το δημοσιεύουμε, επιχειρεί να ερμηνεύσει τα αίτια της εκλογικής ήττας της απερχόμενης δημοτικής Αρχής.

“Μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών και την ήττα της παράταξης “Γιάννενα- Νέα εποχή” στελέχη και μέλη της παράταξης προσπαθούν να ερηνεύσουν τα αίτια της ήττας.

Ως φηφοφόρος της παράταξης και το 2019 και στις πρόσφατες εκλογές εκτιμώ ότι τα αίτια της ήττας, χωρίς αξιολογική σειρά είναι:

– Πρώτη και βασική αιτία είναι η έλλειψη ενός οργανωτή της παράταξης από την συγκρότηση των ψηφοδελτίων, πράγμα που έγινε πάρα πολύ αργά, με αποτέλεσμα αξιόλογοι συμπολίτες μας να έχουν ” κλείσει” σε άλλες παρατάξεις. Δεν ήρθε νέο αίμα στην παράταξη και γενικά δεν ήρθαν “ψηφοσυλλέκτες”, όπως έγινε με την αντίπαλη παράταξη.

-Η παράταξη αναλώθηκε να επαναλαμβάνει το επιχείρημα ότι για τις ελλείψεις έφταιξε   ο COVID 19. Όμως ο κορωνοϊός  υπήρχε για 332 δήμους και 13 περιφέρεις και πολλοί δήμαρχοι εκλέχτηκαν από την πρώτη Κυριακή και με μεγάλα ποσοστά.
Άρα ο COVID 19 δεν είναι δικαιολογία.
-Ουδείς από τους υποψηφίους της παράταξης δεν γνώριζε ακριβώς το έργο της δημοτικής αρχής, γιατί δεν έγινε ποτέ η κατάλληλη προβολή.

-Η ποιότητα των έργων όχι καλή, με κλασικό παράδειγμα τη διάβαση μπροστά από την Ακαδημία. Και θέλαμε να φτιάξουμε άλλες 139! Θεός φυλάξοι.

-Όσον αφορά τα περιβόητα led ούτε μια λάμπα δεν αλλάχτηκε .
-Δεν έφταναν οι 9 αντιδήμαρχοι είχαμε και τους πολυπληθείς ειδικούς συμβούλους του Δημάρχου.
 Κλασικό παράδειγμα ο σύμβουλος εκπαιδευτικών θεμάτων, όταν στον δήμο υπάρχει αντιδήμαρχος Παιδείας και δύο σχολικές επιτροπές, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αποστασιοποίηση στελεχών από την παράταξη.
-Το πρόγραμμα του Δημάρχου Παπαγεωργίου δεν υπήρχε, άλλαζε συνέχεια χωρίς έναν οργανωτή. Που ακούστηκε εν ενεργεία δήμαρχος να μην πηγαίνει στα εν εξελίξει έργα!!!!
-Πρωτοκλασάτα στελέχη έδωσαν γραμμή για μονοσταυρίες και όχι ψήφο στο τοπικό, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα την δεύτερη Κυριακή πολλοί τοπικοί όχι μόνο δεν έκαναν αγώνα για την παράταξη αλλά δεν πήγαν ούτε οι ίδιοι να ψηφίσουν!
-Για την καθημερινότητα ούτε λόγος. Οργάνωση μηδέν. Το novovile, μεγάλη απάτη. Σου απαντούσαν ότι το πρόβλημα σου έχει επιλυθεί αλλά τίποτα.
-Γενικότητες για παραχώρηση του στρατοπέδου Βελισσαρίου, πράγμα που γίνεται σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να ξέρουμε τι να το κάνουμε.
-Η ανέγερση νέου Δημαρχείου σε παλιό σάπιο κτήριο, κόστους 17 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα εντελώς αχρηστο πράγμα. Με 17 εκατομμύρια αγοράζουμε 10 νέες πολυκατοικίες και μας περισσεύουν και χρήματα.
-Με έργο έναν κυκλικό κόμβο και ένα και μοναδικό έργο της ΔΕΥΑΙ την απομάκρυνση της λυματολάσπης, υπόθεση για όλους εμάς τους υπόλοιπους 10 ημερών το πολύ, δεν μπορείς να πείσεις τους δημότες
-Για τις παιδικές χαρές ούτε αυτές μέσα στην πόλη δεν φτιάξαμε.
-Κατασκευή της ταράτσας- πλατείας με κόστος 5 εκατομμύρια ευρώ, λες και οι αρμοί από τα πλακάκια θα είναι από λευκόχρυσο.
‘Ολα αυτά, μαζί με τα προβλήματα καθαριότητας, που ήταν εμφανέστατα σε κάθε μέρος του δήμου καθώς και τα κυκλοφοριακό πρόβλημα οδήγησαν τους δημότες να μας καταψηφίσουν.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *