Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Τα δύο πρόσωπα του κ. Στέφου;

Δεν λέει να σταματήσει ο εσωτερικός πόλεμος (γιατί περί πολέμου πρόκειται) στον ΣΥΡΙΖΑ  και μετά την εκλογή του νέου Προέδρου. Μια γεύση πήραμε από όσα είπαν ή έγραψαν π.χ. πρώην υπουργοί σαν τον κ. Φίλη, τον Μπαλτά και τον Ξυδάκη ή ευρωβουλευτές σαν τον Κούλογλου.

Όμως όσα λένε οι διαφωνούντες με την εκλογή Κασσελάκη έχουν από μία δεύτερη ανάγνωση και τη θετική τους πλευρά. Οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς και λένε ή γράφουν όσα σκέπτονται. Αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ταλαιπωρημένη ενότητα του κόμματος αλλά φανερώνει και μια γενναιότητα.

Γιατί υπάρχουν και εκείνοι που υποκριτικά, ενώ προσωπικά οι ίδιοι συνεχάρησαν τον κ. Κασσελάκη για την εκλογή του και δήλωσαν ότι συστρατεύονται με το νέο Πρόεδρο, μέσα από το περιβάλλον τους όμως συνεχίζουν να βάλουν κατά του κ. Κασσελάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων και επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο κ. Στέφος, ο οποίος μετά την ανοίκεια επίθεση μέσω face book στον Κασσελάκη προσήλθε μετά την εκλογή του στην οδό της κομματικής νομιμότητας.

Όμως η σύζυγος του κ. Στέφου και η κόρη του συνεχίζουν να κοινοποιούν δημοσιεύσεις ( πατήστε ΕΔΩ) ή να γράφουν άρθρα (πατήστε ΕΔΩ)που ρίχνουν λάδι στη φωτιά της εσωτερικής σύγκρουσης και προκαλούν αντιδράσεις.

 

Στο μικρό περιβάλλον των Ιωαννίνων, όπου όλοι γνωρίζονται με το μικρό τους όνομα, τέτοιες κινήσεις προκαλούν  ποικίλα σχόλια, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι ο πολιτικός καριερίστας  κ. Στέφος πατά σε δύο βάρκες, αφού προσωπικά δηλώνει νομιμοφροσύνη στην νέα τάξη πραγμάτων στο κόμμα του, ενώ μέσω του οικογενειακού περιβάλλοντος κλείνει το μάτι και στην άλλη πλευρά.

Βέβαια κάποιος θα υποστηρίξει ότι οι στενοί συγγενείς του κ. Στέφου είναι προσωπικότητες με δική τους βούληση και πολιτική συνείδηση και θα έχει δίκιο.

Όποια εκδοχή όμως και αν ασπάζεται κάποιος ένα είναι βέβαιο: Ο ΣΥΡΙΖΑ τοπικά και πανελλαδικά δεν θα μας αφήσει να πλήξουμε, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Με τούτα και με εκείνα όμως ο πολιτικός αγώνας για την Ανατροπή Καχριμάνη έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να ασχολούνται με τα εσωτερικά του κόμματος και να αμελούν το πολιτικό τους καθήκον, που είναι να φύγει το καθεστώς του Περιφερειάρχη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *