Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Περιφερειακές εκλογές

Για την Ήπειρο που μας αξίζει

Είναι καιρός, εμείς οι παλιότερες γενιές να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στα παιδιά και στα εγγόνια μας για την Ήπειρο που τους αφήνουμε ως κληρονομιά.

Η Ήπειρος, ο τόπος μας, εδώ και χρόνια  καταδυναστεύεται από 200 οικογένειες κάθε είδους συμφερόντων που αποτελούν στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο τους στυλοβάτες του καθεστώτος Καχριμάνη.

Ενός καθεστώτος φεουδαλικού τύπου που παραπέμπει σε παλιότερες εποχές.

Ενός καθεστώτος πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πάνω από όλα πολιτισμικής καθυστέρησης, στο οποίο κυριαρχούν η διαπλοκή, οι προσωπικές εξαρτήσεις και η αυθαιρεσία του Ενός.

Σ’ αυτές τις εκλογές σπάμε τα δεσμά της εξάρτησης, της φαυλότητας, των ημετέρων και του παλαιοκομματισμού.

Δίνουμε τη μάχη για την Ήπειρο της Διαφάνειας, των ίσων ευκαιριών κα της ανάπτυξης με τη συμμετοχή των δημιουργικών δυνάμεων που βρίσκονται σε όλο το πολιτικό φάσμα και ασφυκτιούν κάτω από τη μπότα του Καχριμανικού δεσποτισμού.

Στέφανος Καραμούτσιος, υποψήφιος με τους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ στην Π.Ε Ιωαννίνων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *