Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εντυπωσιακή η προσέλευση νέων μελών

Σύμφωνα με πληροφορίες εντυπωσιακή είναι η προσέλευση στις  κάλπες των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή νέου Προέδρου, με τα στοιχεία που έρχονται από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή να ανεβάζουν το ποσοστό των νέων μελών που εγγράφονται για να ψηφίσουν στο 25%!

Το ίδιο φαινόμενο παρουσιάζεται και στον νομό Ιωαννίνων, όπου μάλιστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζούφη και ο πρώην βουλευτής  και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Γιάννης Στέφος  έχουν προβεί σε μια ευρύτατη κινητοποίηση των ψηφοφόρων τους, προκειμένου να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν την κ. Αχτσιόγλου.

Παρατηρητές εκτιμούν ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τους 150.000, όσοι ήταν αυτοί που προσήλθαν για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Γίνεται έτσι φανερό το ενδιαφέρον που προκάλεσε η υποψηφιότητα Κασελάκη, η οποία είναι φυσικό να προκαλεί τις αντιδράσεις της κομματικής γραφειοκρατίας, η οποία μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει τα προνόμιά της, δίνει το υπέρ πάντων αγώνα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *